Medyasoft IT Grup olarak biz de Gitex Teknoloji Fuarındaydık!
Yayınlanma Tarihi: 24.10.2023

Medyasoft IT Grup olarak biz de Gitex Teknoloji Fuarındaydık!

Medyasoft IT Grup olarak biz de Gitex Teknoloji Fuarındaydık!

16 Ekim ile 20 Ekim tarihleri arasında Dubai’ de düzenlenen Gitex Bilişim ve Teknoloji Fuarı'na Medyasoft IT Grubu olarak katılımımızı gerçekleştirdik. Uzman ekibimizle birlikte hizmetini sağlamış olduğumuz Unigate, Vendorside ve SAP ürünlerimizi bu değerli fuarda sergiledik. Fuarda farklı ülkelerden gelen iş insanlarıyla tanışma fırsatımız oldu ve ürünlerimize büyük ilgi gösterdiler.

Ürünlerimizin ilki, Vendorside tarafından sunulan platform olup, tedarikçi tarafında tedarikçi yönetim süreçlerini güçlendiren ve modernize eden bir tedarikçi yönetim sistemidir. Tedarikçilerin konfigürasyonunu sağlamak, riskleri azaltmak, siparişleri takip etmek, tedarik kaynaklarını optimize etmek ve tedarik süreçlerini mükemmelleştirmek için bir dizi modül sunar. Bu modüller arasında tedarikçileri kayıt etme, performans değerlendirmeleri, proje yönetimi, sipariş takibi, ihaleler, anketler, sözleşmeler, risk yönetimi, analitik raporlar ve daha farklı özellikler yer alır. Ayrıca kullanıcı dostu bir yazılım olup, mobil uygulama, iş akış yönetimi, raporlar, yetkilendirme, mesajlaşma ve çoklu dil desteği gibi özellikler sunar. Bu platform, tedarik zincirlerinizi uçtan uca yönetmenizi sağlar.

İkinci ürünümüz olan Unigate, geliştirici olmayanlar dahil olmak üzere, farklı kullanıcı grupları için güçlü özelliklere sahip bir platformdur. Geliştiriciler, Unigate'i kolayca entegre edebilir, özelleştirebilir ve hatta sıfırdan uygulamayı geliştirebilirken, pazarlamacılar ve diğer kullanıcılar "low code / no code " yeteneğinden ve hızlı çözüm paketlerinden yararlanarak pazar taleplerine hızlıca yanıt verebilirler. Unigate, uçtan uca uyumlu entegre modüler bir yapıya sahiptir, bu sayede kullanıcılar platformdaki özellikleri doğrudan kullanabilir veya mevcut diğer bilgi sistemleriyle kolayca entegre olabilirler. "Headless" ve "Hybrid" içerik uygulamaları sayesinde içerikleri web dağıtım bölgelerinin özellikleri arasında farklılık göstermez, bu da mobil uygulamalar ve diğer sistemlerle entegrasyon imkânı sunar.

Geleneksel İçerik Yönetim Sistemleri (CMS) içerik yönetimi ve web yayınlama odaklıdır, ancak Unigate Dijital Deneyim Platformu (DXP) bu yeteneklere sahip olmanın ötesinde, kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarmak için gelişmiş yönetim ve platform kabiliyetlerine sahip yeni nesil teknoloji platformunu temsil eder.

Diğer hizmetimiz olan SAP S/4HANA hizmeti, bellek içi platform üzerinde yerleşik yeni nesil iş kaydı sunar. Bu çözüm, finansal, insan kaynakları, tedarik zinciri, üretim, satış, hizmet ve analitik alanda endüstriye özel ERP çözümleri sunar. Ayrıca kullanıcıların kişiselleştirilmiş deneyimlerini elde etmelerine olanak sağlar. SAP S/4HANA çözümü, işlerinizi hızlandırmanıza daha etkili bir şekilde yönetmenize ve maliyetlerinizi azaltmanıza yardımcı olur.

Gitex Bilişim ve Teknoloji Fuarı'nda ürünlerimizi sergilemek ve paylaşmak, firmamız için büyük bir memnuniyet kaynağı oldu.

Grup Şirketlerimiz