Yazılım Çözümlerinde Asır Digital ve Medyasoft'tan Ortak Girişim
Yayınlanma Tarihi: 14.08.2023

Yazılım Çözümlerinde Asır Digital ve Medyasoft'tan Ortak Girişim

Yazılım Çözümlerinde Asır Digital ve Medyasoft'tan Ortak Girişim

Medyasoft ve Asır Digital, yazılım lisans ve çözümlerinde pazar paylarını artırmak için ortak girişim şirketi Unimedas Bilişim A.Ş'yi kurdular.

Medyasoft Bilişim Grubu içerisinde yer alan Autodesk, AdobeMicrosoft ve birçok global yazılım ürünlerinin satışını gerçekleştiren iş birimi ile Asır Digital Bilgi Sistemleri'nin yine başta Autodesk, Adobe ve birçok yazılım markasının satışını gerçekleştiren iş birimi, yeni bir şirket çatısı altında birleşerek yollarına “Unimedas Bilişim A.Ş.” adı ile devam edecek.

1999 yılında kurulan Medyasoft, dijital hizmetlerden müşteri deneyim yönetimine, kurumsal kaynak yönetim sistemlerinden mimari, mühendislik, üretim ve tasarım yazılımlarına, tedarik yönetim sistemi, dijital deneyim yönetimi, insan kaynakları, e-dönüşüm, e-muhasebe, RPA ve Yapay Zekaya kadar geniş bir yelpazede hizmetler, çözümler ve ürünler sunan bir teknoloji grubudur.  Renova, ePlatform, Peoplefocus ve Botteq, Medyasoft’un yatırım yaptığı diğer girişimci şirketleridir.

Asır Digital Bilgi Sistemleri, 1995 yılında özel ve resmi kurumların iletişim ve bilgisayar teknolojilerini en iyi ve uygun şekilde kullanmaları için projeler geliştiren, uygulayan, yöneten ve devamlılığını sağlayan entegratör bir firmadır. HPE ve Aruba markalarında Platinum Partner, HP Amplify Power Partner olup en üst partnerlik seviyesine sahiptir. Microsoft tarafında da 11 farklı kategoride Gold Partner olup etkin ve yetkin bir çözüm ortağıdır. Vmware, Veeam, Zerto, Palo Alto, Fortinet, Check Point, Sophos, Trellix, Logsign, Manage Engine, Vertiv gibi dünyanın önde gelen markaları ile çözüm ortağı olarak çalışmaktadır.

Sektörde oldukça çok müşteri deneyim ve birikimine sahip olan Medyasoft ve Asır Digital, ortak girişim şirketleri Unimedas Bilişim A.Ş. ile yazılım sektöründe güçlü bir sinerji oluşturarak pazar paylarını hızla artırmayı hedefliyor. Unimedas, tasarımdan, üretime, güvenlikten, iş uygulamalarına, yedeklemeden, sanallaştırmaya, digital dönüşümden, yapay zekaya kadar birçok alanda firmaların ihtiyaç duyduğu çözümler sunan, global marka iş birliktelikleri ile yoluna güçlü bir çözüm ortağı olarak devam edecek.

Grup Şirketlerimiz