DMO Kataloğunda bir Medyasoft ürünü: Unigate İçerik Yönetim Sistemi
Yayınlanma Tarihi: 24.08.2020

DMO Kataloğunda bir Medyasoft ürünü: Unigate İçerik Yönetim Sistemi

DMO Kataloğunda bir Medyasoft ürünü: Unigate İçerik Yönetim Sistemi

Modern İçerik Yönetim Sistemi çözümümüz olan Unigate, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) kataloğuna dâhil edilerek kamu kurum ve kuruluşlarının kullanımına sunuldu.

Medyasoft mühendisleri tarafından bir Ar-Ge projesi olarak geliştirilen Unigate, kurumlara dijital dönüşüm süreçlerinde uygun maliyetli, hızlı ve bütünleşik kanallı çözümler sağlıyor. Unigate, modern bir içerik yönetim sistemi olarak havacılıktan finansa, kamudan gıdaya kadar birçok farklı sektördeki kurum tarafından tercih ediliyor. Unigate altyapısını kullanan kurumlar arasında Gelir İdaresi Başkanlığı, Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş., Vakıfbank, Türk Hava Yolları, Turkcell, AnadoluJet, Sabancı Holding, ING Bank, Ford Otosan, Ülker ve Novartis gibi büyük ölçekli kurumlar da bulunuyor.

İçerik yönetimi sistemi Unigate, web sitesi, intranet, portal projelerinde tüm içeriklerin merkezi ve sürdürülebilir şekilde kolayca yönetilmesini sağlıyor. Kullanıcı sayısında sınırlama olmayan bu çözümde yetkilendirme, onay, ön izleme ve çoklu site yönetimi; SEO uyumlu, LDAP destekli, Plugin tabanlı bir altyapıda sunuluyor. Unigate ile ürün lisanslaması alan adı (domain name) bazında yapılabiliyor ve bununla birlikte alt alan adlarında (subdomain) sınır bulunmuyor.

DMO Kataloğundaki Unigate İçerik Yönetim Sistemi ürününü özel fiyatıyla https://bit.ly/3gJvAyf sipariş edebilirsiniz.

Grup Şirketlerimiz