HEAŞ Intranet Projesi Medyasoft Danışmanlığında Hayata Geçiriliyor
Yayınlanma Tarihi: 25.08.2020

HEAŞ Intranet Projesi Medyasoft Danışmanlığında Hayata Geçiriliyor

HEAŞ Intranet Projesi Medyasoft Danışmanlığında Hayata Geçiriliyor

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmeci kuruluşu HEAŞ’ta personel ihtiyaçlarına cevap vermek ve kurum içi iletişimi artırmak için ihtiyaç duyulan Intranet Projesi, Medyasoft danışmanlığında uygulanacak.

İstanbul’un ikinci, Anadolu yakasının ilk ve Türkiye’nin ilk özel işletilen havalimanı olarak 8 Ocak 2001 tarihinde trafiğe açılan Sabiha Gökçen Havalimanı, yılda milyonlarca yolcuyla hizmet veriyor. Aynı zamanda Türkiye’nin ulaşım, dış ticaret, havacılık ve teknoloji gibi birçok alanda hizmet verecek “İleri Teknoloji Endüstri Parkı” projesinin ilk adımı olan Havalimanı, bölgenin gelecekte bir teknoloji üssüne dönüşmesine de öncülük ediyor. Tüm geliri, ülkemiz savunma sanayinin teknolojik altyapısının geliştirilmesine yönelik projelerde kullanılacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı, 27 Ocak 2000 tarihinden bu yana Savunma Sanayii Başkanlığı’nın %96,4 sermaye payı ile Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ) tarafından işletiliyor. Havalimanını yıllık 47 bin yolcudan 4 milyon yolcunun ağırlandığı bir “marka” haline getiren HEAŞ, 2008’den bu yana Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan Otoritesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

HEAŞ, havalimanı otoritesi olmanın getirdiği kural koyma, düzenleme ve denetim faaliyetlerinin yanı sıra; PAT sahası, hava bilgi yönetimi, yangın-uçak kaza-kırım kurtarma, ilk yardım ve sağlık, seyrüsefer cihazlarının 24 saat faal tutulması, tüm havalimanının elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma hizmetleri ile havacılık bilgi işlem faaliyetleri, VIP hizmetleri ve hava tarafına geçiş kapılarının güvenliği ve denetimi faaliyetlerini de yürütüyor.
Medyasoft, Unigate ile güçlü bir intranet çözümü sunuyor

Sabiha Gökçen Havalimanı otoriter firması HEAŞ’ta, tüm bu faaliyetlerin gerçekleşmesini sağlayan yüzlerce çalışanın birbirleriyle etkili bir iletişim kurması kritik bir önem taşıyor. Bunun için personel ihtiyaçlarına cevap vermek ve kurum içi iletişimi artırmak amacıyla etkili bir Intranet Projesine ihtiyaç duyan HEAŞ, Medyasoft uzmanlığını tercih etti. Kurumun estetik, sade, yenilikçi ve üstün kullanıcı deneyimi sunan bir intranet portali beklentisi Medyasoft ürünü Unigate ile gerçeğe dönüşecek.

HEAŞ intranet portalini yenileyerek güvenilir ve aktif kullanılan bir yapıya kavuşturacak proje ile kurum içi bilgiye erişimin kolay hale getirilmesi, kurum çalışanlarının iletişim kanallarının çoğaltılması ve hızlandırılması bununla birlikte kurum çalışanlarının günlük operasyonel süreçleri portal üzerinden kolayca yapabilir hale gelmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda Medyasoft'un deneyimli ekibi HEAŞ’ın ihtiyaçlarını analiz edip Unigate çözümüyle kurumun ihtiyaçlarına özel yanıtlar sunarak HEAŞ çalışanları arasında güçlü bir iletişim ağı oluşturmayı sağlayacak.

Tamamı Medyasoft mühendisleri tarafından geliştirilen ve birçok zorlayıcı testten geçerek başarısını kanıtlayan Unigate, bir içerik yönetimi sistemi olarak kurumlara dijital dönüşüm süreçlerinde hızlı, güvenilir, bütünleşik kanallı çözümler sunan bir platform sağlıyor.
Havacılıktan finansa, kamudan gıdaya kadar birçok farklı sektördeki büyük ölçekli şirket tarafından tercih edilen Unigate, web sitesi, intranet, portal projelerinde tüm içeriklerin merkezi ve sürdürülebilir şekilde kolayca yönetilmesine imkân tanıyor.

Grup Şirketlerimiz