SAP Projelerinde Ezber Bozuyoruz
Yayınlanma Tarihi: 07.12.2016

SAP Projelerinde Ezber Bozuyoruz

SAP Projelerinde Ezber Bozuyoruz

Tüketici ürünleri sektöründe 3 ay gibi kısa bir sürede; Üretim, Satın Alma ve Stok Yönetimi, Satış ve Dağıtım, Muhasebe, İnsan Kaynakları, Kalite, Bakım gibi başlıkların tümünü içeren; 40+ proje tecrübesinden oluşan en iyi iş uygulamalarını barındıran çözümümüzü müşterilerimize sunuyoruz.

Başarılı, risksiz, maliyet avantajı sunan bu yaklaşım ile şirketinizin dijital dönüşümünü en verimli şekilde sağlıyoruz.

Eğitim sektöründe, üniversiteler ve kolejlerde yaptığımız projelerle edindiğimiz tecrübe neticesinde Eğitim Sektörü Hızlı Uygulama Çözümümüzü (Rapid Deployment Solution) 2013 yılından bu yana SAP Store’da sunuyoruz. Türkiye’de en fazla eğitim sektörü SAP projesi referansına sahip, sektörel know-how sahibi kurum olarak eğitim kurumlarının zorlu rekabet koşullarında entegre tek bir sistemle kurumlarını yönetmelerini sağlıyoruz. Öğrenci İşleri, Öğrenci Muhasebesi, İnsan Kaynakları, Satın Alma ve Stok Yönetimi, Finans, Öğrenci & Veli Etkileşimi gibi başlıkların tümünü adresleyen sektöre özgü SAP çözümümüzle uyguluyoruz.

Grup Şirketlerimiz