Turkish Cargo, dijital dönüşümünde 7 yıl daha mdigital ile birlikte yol alacak!
Yayınlanma Tarihi: 20.07.2017

Turkish Cargo, dijital dönüşümünde 7 yıl daha mdigital ile birlikte yol alacak!

Turkish Cargo, dijital dönüşümünde 7 yıl daha mdigital ile birlikte yol alacak!

Havacılık sektörünün liderlerinden Turkish Cargo COMIS Portal Projesi 2. fazında da Medyasoft'un dijital çözümlerdeki markası mdigital’i tercih etti.

Turkish Cargo’nun uzun vadeli stratejik hedeflerine ulaşmasındaki en önemli adımlardan biri olan ve 7 gelişmiş modülden oluşan COMIS Portal projesi 1. Fazı, mdigital tarafından iCargo ürünü ile entegrasyon sağlanarak tamamlandı.

mdigital’in daha önce bir çok büyük ölçekli projede entegrasyon yaparak kazandığı ileri entegrasyon kabiliyetleri projenin başarılı olmasında büyük rol oynadı. Bu başarıdan hareketle Turkish Cargo, 30 modülden oluşan COMIS Portal 2. Faz projesini de mdigital ile gerçekleştirme kararı alarak 14 Temmuz 2017 tarihinde Cargo Portal ve Kurumsal Web Sitesi projelerinin başlangıç toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya, Kargo Başkanı Şeref Kazancı, THY Genel Müdür Yardımcısı (Kargo) Turhan Özen, Kargo Başkan Yardımcısı Halit Anlatan, Kargo Başkan Yardımcısı Serdar Demir, THY Genel Müdür Yardımcısı (KGBT) Ali Serdar Yakut, THY Kurumsal ve Operasyonel Çözümler Başkanı Mustafa Eğilmezbilek ve projede yer alacak Kargo Başkanlığı ile Kargo Çözümleri Müdürlüğü çalışanları yer aldı. mdigital ekibinden ise Dijital Çözümler Direktörü Mehmet Taha Doğruyol, Proje Yönetimi ve Strateji Geliştirme Müdürü Ertürk Yılmaz, Ürün Geliştirme Müdürü Bilal Adak ve projelerde görev alacak mdigital çalışanları toplantıya katılım sağladı.

Toplantıda mdigital tarafından yapılan sunumda; projenin ilerleyişi, dönüm noktaları ve kapsamına yer verildi.

Yeni proje kapsamında;

Kargo Portal Projesi

Kargo acentelerinin web ve mobil uygulama üzerinden online olarak satış ve operasyonel işlemlerini yapabilmesini sağlayacak Kargo Portal aşağıdaki hedefleri kapsamaktadır.

Turkish Cargo Kurumsal Web Sitesi

Hem tasarım hem de Unigate altyapısı ile yenilenecek kurumsal web sitesi; kurumsal kimliğe uygun ve kullanıcı deneyiminin en üst seviyede tutulduğu bir tasarım sunmayı hedeflemektedir.
Güçlü bir bilgi mimarisi oluşturulacak site, mobil kullanıcılarını da responsive deneyimi sunacaktır. Kargo Portal modülleri ile de entegre olacak site, ziyaretçilerine maksimum faydayı sağlayacaktır.

12 yıldır havacılık sektöründe edindiğimiz tecrübeyi, böylesine büyük ve kapsamlı bir projede yer alarak artıracak olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Grup Şirketlerimiz