Uluslararası Ödül Platformu IMA’dan mdigital’e 4 Ayrı Ödül!
Yayınlanma Tarihi: 20.06.2017

Uluslararası Ödül Platformu IMA’dan mdigital’e 4 Ayrı Ödül!

Uluslararası Ödül Platformu IMA’dan mdigital’e 4 Ayrı Ödül!

mdigital web sitesi dizaynında sunduğu yenilikçi altyapısı ve kullanıcı dostu çözümleriyle, biri “Sınıfının En İyisi – Best in Class” olmak üzere 4 ayrı kategoride bilişim sektörünün en prestijli ödüllerinden sayılan Interaktif Medya Ödülleri’nin sahibi oldu.

mdigital’in IMA’da “Üretim” kategorisinde aday gösterdiği Tümosan web sitesi, tasarım, içerik, işlevsellik, pratiklik gibi ölçütler kullanarak değerlendirilerek her yıl yalnızca en iyilere verilen “Best in Class” ödülüne layık görüldü. Özenle hazırlanan Tümosan web sitesinde kullanılan Unigate (İçerik Yönetim Sistemi) altyapısı sayesinde içerik güncellemeleri hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmekte, ziyaretçilerin sitede aradığı içeriğe zahmetsizce ulaşmaları sağlanmaktadır. Kullanıcıların büyük bir bölümünün internet erişimini mobil cihazlardan sağladığı günümüzde, Tümosan web sitesi de ihtiyaçlara uygun olarak mobil ve tablet cihazlara uygun responsive tasarım tekniğiyle hazırlanmıştır.

Bunun yanı sıra IMA’nın ikinci en prestijli ödülü olup, değerlendirme standartlarının büyük çoğunluğunu başarıyla aşan projelere verilen “Outstanding Achievement – Üstün Başarı” ödülünü almaya hak kazanan mdigital, “Bankacılık” kategorisinde ING Portföy Yönetimi web sitesi, “Eğitim” ve “Üniversite” kategorilerinde ise Medeniyet Üniversitesi web sitesi ile bu ödüle layık görüldü.

Grup Şirketlerimiz